Hola equips!

Ja s’apropa el dissabte 24 i ho tenim tot a punt pel #3x3Rookies !!!

Consulteu els horaris

Coses importants:

1) Podeu recollir la samarreta a Castelló Esports a Viladecans, fins divendres 23 a les 17h. El dia del 3×3 heu de portar aquesta samarreta i una altra de recanvi (si pot ser tots igual (pex. la samarreta de joc del vostre equip)).
https://basecastelloesports.wordpress.com/

2) Horari de convocatòria i competició:

*Pre-mini i mini (masculí i femení): *
Tots a les 8:45h al pavelló Sant Gabriel de Viladecans (C/Germans Gabrielistes 22, Viladecans).
Competiran duran el mati (vegeu quadre d’horaris adjunt).

Pre-infanti i infantil (masculí i femení):
Tots a les 16:00h al pavelló Sant Gabriel de Viladecans (C/Germans Gabrielistes 22, Viladecans) .
Competiran durant la tarda (vegeu quadre adjunt).

ATENCIÓ: Tots els equips han de presentar-se complerts a l’hora de convocatòria. En cas contrari no podran competir.
A la recepció d’equips s’entregarà els regals de participació i es confirmaran horaris de competició.
Tots els equips hauran d’estar a la pista assignada 10 minuts abans de l’inici del joc.

3) Duran tot el dia hi haurà servei de bar amb refrescs, entrepans, menjar sa, … a càrrec dels nostres patrocinadors de Món Gastronòmic.
http://www.mongastronomic.com/

4) A les 12:15h farem una classe de zumba gratuita per tothom qui vulgui participar-hi.

5) MODE DE JOC:

– CATEGORIES PREMINI MASCULÍ, MINI MASCULI I MINI FEMENI : De cada categoria, hi ha dos grups. Els equips de cada grup, jugaran entre ells. Els dos primers equips de cada grup, pasaran a jugar les semifinals i qui guanyin aquestes semifinals, pasaran a jugar la gran final.
– CATEGORIA PREMINI FEMENÍ: Sols hi ha un grup. Cada equip jugarà contra tots els equips de la seva mateixa categoria. Un cop jugats tots aquests, es jugaran les semifinals. El 1r. classificat jugarà contra el 4rt.classificat i el 2n.classificat jugarà contra el 3r. classificat. Els equips que guanyin les semifinals, passaran a la gran final.
– CATEGORIA PREINFANTIL MASCULÍ: Hi ha dos grups, el G i el H. Cada equip jugarà contra tots els equips del seu grup, quedan així un primer, segon, tercer i quart equip classificat de cada grup. Un cop jugats aquests partits. El 1r. classificat del grup G jugarà contra el 4rt.classificat del grup H. El 2n.classificat del grup G jugarà contra el 3r. classificat del Grup H. El 3r. classificat contra el 2n. del grup H i el 4rt.. classificat del G contra el 1r. del grup H. Els equips que guanyin, passaran a semifinals i els que guanyin, jugaran la gran final.
– CATEGORIA PREINFANTIL FEMENI i INFANTIL MASCULÍ: Hi ha sols un grup. Jugaran tots contra tots a mode lligueta. A semifinals, sols pasaran els 4 equips millor classificats. Llavors, les semifinals es jugarien el 1r. classificat contra el 4rt. classificat i el 2n classificat jugaria contra el 3r. classificat. La final la jugaria, els guanyadors de cada semifinal.