A causa de la fusió d’equips de vegades s’han de canviar els dorsals, assegureu-vos que no us trobeu en aquesta situació abans de fer la comanda. Consulteu-ho als entrenadors o delegats.

 

Necessiteu comprar l’equipació?

Voleu vendre la que us ha quedat petita?

Des d’aquesta pàgina podeu fer la comanda de tota l’equipació que necessiteu, però si no la voleu nova, també us facilitem l’accés al mercat de segona mà.

Escolliu l’opció que us interessi:

  1. Equipació nova
  2. Mercat de segona mà

 

1. Equipació nova

El nostre proveïdor és Wala. Per adquirir l’equipació ho podeu fer de dues maneres:

Presencialment, adreçant-vos a la botiga que tenen a  la Zona Franca de Barcelona (Passeig de la Zona Franca, 191).

La botiga té aparcament amb 2h gratuïtes per clients.

Us heu de dirigir a l’àrea de col·lectius que es troba a la planta -1.

Us podreu emprovar la roba.

Tot el producte està personalitzat, encara que amb les samarretes de joc caldrà saber el dorsal perquè us l’estamparan in situ. Assegureu-vos abans d’anar-hi, que no hi ha cap canvi a causa de les fusions d’equips o d’algun altre motiu.

 

Comprar-la on line i en pocs dies la rebreu a l’adreça que indiqueu.

A les nostres instal.lacions del pavelló del St Gabriel tenim un mostrari, podreu emprovar-vos-la per saber la talla que necessiteu.

Entreu al següent enllaç i utilitzeu el codi del club B0066.

 

2. Mercat de segona mà

Des del Club volem oferir la possibilitat de posar en contacte les famílies que volen vendre tota o part de l’equipació de bàsquet (perquè ha quedat petita o per altres raons) amb famílies que la volen comprar.

Venedors: Heu d’emplenar el formulari següent.

Compradors: heu d’anar a l’enllaç  Full de registre on hi trobareu les equipacions que estan a la venda i també hi trobareu les dades per posar-vos en contacte amb els venedors.

Aquesta interacció és estrictament entre venedor i comprador, el club no hi intervindrà per res i se’n desentén de qualsevol tracte o negoci al que arribin els interessats. La col·laboració del CB Viladecans no va més enllà de posar en contacte les parts  a través d’aquest full de registre.

Quan algú es vulgui donar de baixa del llistat només cal que ho comuniqui al club.

Formulari de venda: