Necessiteu comprar l’equipació?

Voleu vendre la que us ha quedat petita?

Des d’aquesta pàgina podeu fer la comanda de tota l’equipació que necessiteu, però si no la voleu nova, també us facilitem l’accés al mercat de segona mà.

Escolliu l’opció que us interessi:

  1. Equipació nova
  2. Mercat de segona mà

 

1. Equipació nova

Productes i preus:                             

 
  • Equipació completa 120€

Si voleu l’equipació nova empleneu el següent formulari. Quan ens arribi la vostra comanda traslladarem la petició al proveïdor i, posteriorment, quan ens arribi el material, us contactarem.

El pagament es farà en el moment de la recollida.

Quan diem “equipació completa” ens referim a samarreta i pantaló verd, samarreta i pantaló vermell, samarreta d’escalfament, Xandall i bossa.

Samarreta i pantaló sempre van junts, no es venen per separat.

Formulari de comanda:

2. Mercat de segona mà

Des del Club volem oferir la possibilitat de posar en contacte les famílies que volen vendre tota o part de l’equipació de bàsquet (perquè ha quedat petita o per altres raons) amb famílies que la volen comprar.

Venedors: Heu d’emplenar el formulari següent.

Compradors: heu d’anar a l’enllaç  Full de registre on hi trobareu les equipacions que estan a la venda i també hi trobareu les dades per posar-vos en contacte amb els venedors.

Aquesta interacció és estrictament entre venedor i comprador, el club no hi intervindrà per res i se’n desentén de qualsevol tracte o negoci al que arribin els interessats. La col·laboració del CB Viladecans no va més enllà de posar en contacte les parts  a través d’aquest full de registre.

Quan algú es vulgui donar de baixa del llistat només cal que ho comuniqui al club.

Formulari de venda: