El passat dissabte 28 d’octubre de 2017, coincidint amb la presentació de la temporada 17-18, vam voler recordar part de la nostra història.

Es va jugar per primer cop en competició oficial la temporada 1932-1933, i amb el pas del temps s’ha arribat a construir un gran club. Sense cap mena de dubte això ha estat possible per dos motius, el primer és per què el nostre esport és magnífic i atrau a molts joves del municipi, i el segon, i segurament més important, és per què sempre hi ha hagut darrera d’aquest esport persones que s’han anat succeint en els anys i que de manera altruista hi han dedicat moltes i moltes hores de la seva vida personal per anar empenyent i anar edificant.

Ahir vam convocar els representants d’aquestes persones, els PRESIDENTS de les juntes directives del CB Viladecans – UE St Gabriel, per retre’ls-hi un petit homenatge tot i que arribi massa tard en el temps, però de ben segur de manera merescuda.

En tots aquests anys hem tingut 18 Presidents, 4 d’ells simultanis en el temps a causa de la coincidència quan érem dos clubs independents un de l’altre.

Ens van acompanyar:

Fidel Martí, Enric Miró, Josep Puy, Josep Solans, Antonio Sanchez, Quimet Pallarès, Rafel Tejel, Jaume Figuerola, Enric Cruz, Antonio Amigó, Manolo Andon i Eloi Penya qui encara és jugador en actiu i ahir va disputar el seu partit 1200 vestint els nostres colors, i no van poder assistir a l’acte per raons de salut l’Isidre Roig i en Xavi Tomàs presidents als anys 40.

La llista de Presidents la completen els desapareguts Baldiri Barat, Climent Torras i Antonio Lacasa.

A tots ells el CB Viladecans – UE Sant Gabriel els RECONEIX i AGRAEIX l’esforç i dedicació al bàsquet de Viladecans i haver contribuït a fer gran la nostra entitat.

Moltes gràcies PRESIDENTS