Heu de tramitar la fitxa per poder jugar amb nosaltres?

Només us voleu inscriure a l’escola de bàsquet?

 

Necessitem tres documents diferents:

  1. El full d’inscripció
  2. La fitxa 
  3. El Certificat Mèdic Esportiu          

 

Descarregueu els fulls que necessiteu segons les pautes que us indiquem, empleneu-los i feu-nos-els arribar a les oficines del club un cop signats. Ho podeu fer en mà o bé escanejats i per correu electrònic a l’adreça basquetviladecans@gmail.com.

Sempre que us sigui possible i amb l’objectiu de facilitar-nos la feina, us agrairiem que ens fessiu arribar un correu amb els documents escanejats en format PDF, i posteriorment els mateixos documents en paper a través dels vostres delegats o entrenadors. A “l’assumpte” del correu indiqueu-hi quin és el vostre equip.

 

1. Full d’inscripció

Només ens l’heu de fer arribar si sou nous al club o bé si heu canviat alguna dada personal respecte a les que tenim als fitxers del club.

 

 

2. Fitxa

La Federació Catalana de Basquetbol emet cada any un format actualitzat de les llicències dels jugados. Adjuntem la que ens heu de fer arribar.

Temporada 18/19

               Pendent (Sol·liciteu-la a les oficines)

 

3. Certificat Mèdic Esportiu

De Premini a Cadet:

El certificat té una durada bianual.

El jugador nou el necessita, el jugador que el va tramitar la temporada anterior, no.

En cas de dubte podeu consultar si el necessiteu al delegat que tindrà la informació de tot l’equip o bé a secretaria.

De Júnior a Sénior 

S’ha de tramitar cada any.

 

El Club organitza unes jornades per fer les revisions mèdiques a les instal·lacions del Sant Gabriel, per facilitar als jugadors aquest requisit. Podeu punxar el següent enllaç per reservar hora. (Enllaç pendent). El preu de la revisió per la temporada 18/19 és de (pendent €) de la qual el Club no en treu absolutament cap benefici.

Si voleu podeu anar al centre mèdic que més us convingui, fer la revisió i fer-nos arribar el Certificat que emeti el vostre centre a les oficines del club.

Sapigueu que la “prova d’esforç” no és obligatòria per poder tramitar la llicència. Aquesta prova fa variar radicalment el cost de la revisió.

 

Si el centre on feu la revisió no disposa de la plantilla del document mèdic oficial de la federació, el podeu despenjar del següent enllaç.

Plantilla certificat mèdic

 

Escola de bàsquet

Els jugadors i jugadores més petits, que no necessitin fitxa al no estar federats, només han de tramitar el full d’inscripció.